Bun venit pe STORMROMANIA

Bun venit pe comunitatea STORMROMANIA ! Cu ajutorul vostru vom deveni una dintre cele mai bune comunitati din Romania !

flashbang

VIP
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

flashbang last won the day on June 22

flashbang had the most liked content!

Community Reputation

9 Excelent

3 Followers

About flashbang

 • Rank
  Retired Staff

Recent Profile Visitors

151 profile views
 1. flashbang

  Johnny Bravo

  Johnny bravo - recomand daca vrei sa busesti ceva Inca de la varsta de 5 ani am invatat de la acest desen replici de agatat, multumita acestui desen am putut sa busesc fete de toate felurile, blonde,brunete,roscate, cu parul roz bonbon, etc. Recomand oricarui gagicar Cum sa agati femei j. bravo
 2. Tocmai ce am terminat Aot, cred ca ma apuc si de asta. Am vazut ca il lauzi de cateva zile 😁
 3. La fel =] Abia astept sa apara urmatorul sezon
 4. Tu fiind helper pe server, dupa ce dai mute faci si reclamatie la player? Ti-am zis sa-l lasi in pace ca oricum l-ai sanctionat. Nu prea te descurci cu admin-ul, daca asa stii tu sa faci, sa sanctionezi player-ul dupa sa mai vii pe forum sa deschizi un topic de reclamatie este clar. Iar la varsta ta nu ar trebui sa ai grad pe server. T/C
 5. M-ai simtit :)) Presimt ca va posta Lucifer
 6. Aici aveți modelul pentru a face o cerere de unban. Dacă persoana care v-a dat ban nu vine cu dovada in 24 ore, o să primiți unban. Nume în joc: Cine ți-a dat ban?: Screenshot cu mesajul pe care-l primești în momentul în care încerci să intri pe server: De ce ai primit ban?: Data și ora: Comentarii adiționale:
 7. Un membru din staff se va ocupa de el. Multumim pentru ca ne-ai adus la cunostinta. T/C
 8. Model reclamatie STAFF 1. La aceste reclamații au dreptul de a posta doar autorul topicului în cazul în care are ceva de adăugat, persoana reclamată în cazul în care are ceva de spus în apărarea sa, precum și Managerii, inclusiv Operatorii care au fost aleși să se ocupe de aceste reclamații pentru a da verdictul și a închide topicul. Cine nu se încadrează în vreuna din aceste categorii și postează în reclamațiile staff, riscă să fie sancționat. Sancțiune: warn (Post-hunt) 2. La reclamații NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate. Sancțiune: warn (Post-hunt) 3. Pe lângă aceste 2 reguli specifice acestei secțiuni, se aplică de asemenea și regulamentul forum-ului. Recomand citirea acestuia, în caz că nu ați făcut-o până acum, pentru a nu exista discuții. 4. De la crearea reclamației respectivul admin are 24h să pună o dovadă clară sau reclamația o să fie acceptată.
 9. Gradul pe server se obtine numai cu o activitate medie pe server cat si pe forum! Utilizatorii cu grad se ocupa de categoria MC.STORMROMANIA.RO si de utilizatorii ce au nevoie de ajutor legat de serverul respectiv. Model pentru a aplica 1. Nume: 2. Nick pe Mc.StormRomania.Ro: 3. Cat de mult poti sa ajuti jucatorii pe forum?: 4. De ce iti doresti acest grad?: 5. Cate ore ai pe server?: 6.Comentarii aditionale: Cererile sunt DESCHISE!
 10. Aici se adresează întrebări strict referitoare la server-ul MC.STORMROMANIA.RO In caz contrar, veţi fi sancţionati. Sugestiile despre cum am putea sa imbunatatim legatura intre server si forum sunt permise si nu se sanctioneaza. Maxim 3 întrebari pe zi, fară întrebari stupide.
 11. Este strict interzis: 1. Să faceți reclamă altor servere. - ban permanent 2. Să scrieți mai mult de 3 cuvinte cu CapsLock activat, chiar dacă nu sunt pe același rând. - mute 20 minute 3. Să jigniți, înjurați și să vă certați/provocați ceartă cu alți jucători pe chat-ul public. De asemenea, injuriile chiar dacă sunt prescurtate, tot veți fi sanctionați pentru că se subînțelege ceea ce voiați de fapt să spuneți. - mute 1 ora 4. Să faceți spam/spam avoid pe chat. - mute 20/15 minute 5. Să prelungiți cuvinte. - mute 15 minute 6. Să aduceți insulte asupra server-ului. - mute 1 zi 7. Să promovați site-uri, canale de youtube, servere de discord ce nu au legătură cu serverul sau comunitatea noastră. - mute 4 ore 8. Să folosiți orice fel de hack/mod/cod/tool ce vă poate oferi avantaje necinstite față de alți jucători. Singurele moduri permise sunt optifine, better fps, precum și moduri de pvp gen laby mod, 5zig, skull project etc. - ban 7 zile 9. Să faceți ban avoid, adică să intrați cu un alt cont imediat după ce ați primit ban.[în caz că acel player a primit ban pentru 4/4 warn-uri, ban avoid-ul nu se aplica]. - ban 12 ore 10. Să dețineți iteme din gamemode datorită unui abuz. - ban 2 zile 11. Să vă folosiți de bug-uri pentru a vă favoriza jocul, nu contează că este de la server sau de la joc, se sancționează. - ban 7 zile 12. Să blocați sign-urile de shop sau care execută comenzi pentru jucători. - kick (dacă primiți kick de mai multe ori și tot acolo stați, primiți ban 1 ora) 13. Să faceți camp. - ban 1 zi 14. Să faceți construcții obscene/pornografice. - ban 1 zi 15. Să folosiți nickname-uri asemănătoare cu cele ale persoanelor din staff - ban permanent 16. Să spargeți conturi cu grad. - ban permanent 17. Să aveti un nume la gang/clan/facțiune care ofenseaza pe cineva/obscen. - disband si warn celui care l-a creat 18. Să campati pe protectia cuiva si să faceți PVP nesolicitat cu proprietarii acesteia ( Survival ) - warn Orice dovadă care este Video/Poză este valabilă doar 3 zile. Orice dovadă care depăşeşte limita de 3 zile este automat invalidă (nu este luată in considerare). Dacă ascundeţi "ScoreBoard"-ul sau nu este prezent în video/poză, dovada nu o să fie luată in considerare. Adminii și Operatorii au dreptul de a folosi XRay, putând prezenta dovezile cu el activat, dar DOAR cu scopul de a sancționa pe cineva care la rândul său folosește acest mod. Este strict interzisă utilizarea sa în scopul obținerii de avantaje necinstite în joc, această acțiune fiind sancționată cu remove.
 12. Nu stiam, mersi pentru informatie😂
 13. 1. Nu este voie sa faceţi spam. Cei prinşi vor avea direct suspend o săptămână şi warn up. 2. Nu aveţi voie să folosiţi limbaj / imagini cu caracter obscen sau injurii. Cei prinsi vor primii direct warn up. 3. Topicurile in care nu s-a postat de mai mult de 48 ore (2 zile) vor fii inchise. ( Daca doriti redeschiderea lor pentru update sau informatii in plus PM unui membru STAFF ). 4. Respectaţi modelul de postare! 5. Addons-urile vor fi verificate fiecare în parte, cele ce nu au folderul 'Scripting' din folderul Addons vor fi şterse(topicul respectiv). 6. Asiguraţi-vă că aveţi cât mai multe detalii(instrucţiuni) în postul respectiv. 7. Numarul maxim de topicuri deschise pe zi este : 4
 14. 1. Nu este voie să faceţi spam. Cei prinşi vor avea direct suspend o săptămână şi warn up. 2. Nu aveţi voie să folosiţi limbaj / imagini cu caracter obscen sau injurii. Cei prinşi vor primii direct warn up. 3. Topicurile în care nu s-a postat de mai mult de 2 zile vor fii închise. (Daca doriţi redeschiderea lor pentru update sau informaţii în plus, trimiteţi PM unui Moderator al sectiunii sau cuiva de grad mai mare. 4. Respectaţi modelul de postare! 5. Pluginul (.amxx) trebuie să fie însotit de (.sma), altfel o să vi se închidă topicul şi o să primiţi Warn-up! 6. Asiguraţi-vă că aveţi cât mai multe detalii (instrucţiuni) în postul respectiv. 7. Cei ce vor face reclamă prin postarea unor poze / fişiere / link-uri către site-uri care fac reclamă altei comunităţi vor fi sancţionaţi! 8. Numărul maxim de topicuri postare pe zi este de 4. 9. Topicul trebuie să aibă obligatoriu numele "Plugin - x". Exemplu: "Plugin - Exterminate". *Cei care încalcă aceste reguli, vor fii sancţionaţi cu Warn-up sau Ban Permanent (în funcţie de caz)!