Bun venit pe STORMROMANIA

Bun venit pe comunitatea STORMROMANIA ! Cu ajutorul vostru vom deveni una dintre cele mai bune comunitati din Romania !

Sticks

Fondator
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

3 Lol

3 Followers

About Sticks

 • Rank
  Nivel ➄
 • Birthday 03/18/2004

Personal Information

 • Steam
  76561198955479249

Recent Profile Visitors

211 profile views
 1. Orice Piza ,fișier trebuie urcate doar pe site-urile următoare ,altfel riscați warn: [1] Pentru poze : imgur.com ,girlshare, zippyshare [2] Pentru fișiere : zippyshare ,girlshare, mediafire * Se accepta si lightshoot pentru poze in cazul ca produsul este cautat * Topicul va fi închis după 24h dupa ultimul reply! * Puteți folosi ca intermediar un user cu gradul Trusted ! [***] Comunitatea NU ARE NICIO RESPONSABILITATE pentru țepele acordate de membrii fara acest grad!
 2. Sticks

  Model Trade

  Ce as vrea eu sa dau la trade: Poze: Detalii de contact: Ce as dori la schimb: Alte precizări:
 3. Update la regulament
 4. Update la beneficii!
 5. Informatii înainte de postare : 1. Serverul trebuie să aibă dns-ul DNS.STORMROMANIA.RO ( in loc de DNS puneți numele dorit) : 2. Porturile pe care le acceptam la servere: SAMP - 7777 CS1.6 /CSGO - 27015 MINECARFT - 25565 3. Serverul trebuie adăugat pe GameTracker înainte de a face cererea! 4. Numele fondatorului trebuie sa fie la fel cu numele de pe forum Cand afiliați serverul in comunitatea noastră beneficiați de : *Gradul " Manager Server " & acces de moderare la categoriile serverului *Maxim 10 subcategorii pentru server *Suport tehnic din partea echipei de suport tehnic a comunității ( nu e obligatoriu sa fiți ajutați ,deci nu stresați echipa tehnica ,riscați warn ) *Promovarea serverului cu un anunț pe forum ( doar daca serverul are playeri constant sau un avarage de 0.75 pe GameTracker ) Model cerere DNS: Numele fondatorului: Joc: Mod de joc: IP: Port: Link GameTracker: DNS dorit : Categoriile dorite:
 6. Numele membrului: Motiv reclamatie: Dovada:
 7. Nume membru: Motiv reclamație: Dovada: Ce crezi ca rezolvi daca ii faci reclamatie ?(Obligatoriu de specificat)
 8. Sticks

  Model postare

  Update : Trebuie pusa poza cu produsul!
 9. Sticks

  Model postare

  Schimb (produs / serviciu ,etc): Ce as dori in schimb: Poze cu produsul: Date de contact:
 10. Sticks

  Model postare

  Vand: Pret: Descriere produs: Date de contact: Data limita ( opțional) 😞 Poza cu produsul: *Site-ul de filesharing trebuie sa fie obligatoriu Imgur!
 11. Sticks

  Model postare

  Cumpar: Descriere produs (opțional): Pretul aproximativ: Date de contact:
 12. Regulament de postare a unei sugestii: Folositi mereu funcția de *search*,nu faceți bump la topic si nu folosiți un limbaj vulgar! Model: Nume propunere: Descriere: Cu ce ar ajuta asta forumul?: Posibile defecte / erori / buguri?:
 13. Nune real: Vârstă: Nume in jocuri: Hobby-uri: Ocupație: Ce jocuri îți plac?: Unde locuiești: Ce planuri ai pentru viitor?:
 14. Atentie ! Aceasta lista trebuie citita de minim 2 ori pe saptamana deoarece accesele la grade se pot SCHIMBA ! Fondator Atributii : Detine forumu ,face ce vrea ,dar si el trebuie sa respecte regulamentul Accese : Full Acces Administrator Atributii : Se ocupa cu administrarea forumului , membrilor dar si activiatii gradelor de Designer , Super-Moderator si Moderator , avand permisiunea de a sanctiona gradele inferioare in caz de nerespectarea regulamentului sau activitatii ! Accese : Accesul la gradul de Administrator este oferit de activitatea pe forum , timpul de cand este pe comunitate ,cat de mult este respectat de oameni si cat ii respecta el ! Accesul la acest grad nu este prestabilit ! Pentru permisii se adauga separat membrul si ce permisii doresc fondatorii , poti primi acces la forumuri ,grade ,membrii ,etc in functie de ce am mentionat mai sus ! Super-Moderator Atributii : Se ocupa cu moderarea intregului forum ,si supraveghearea designerilor si a moderatorilor ! Are dreptul de a oferi puncte de warn in functie de cauza ! Are dreptul de a raporta orice incident pe forum unui administrator sau fondator ! Accese : Are acces la moderarea intregului forum si tot ce tine de warn-uri ! Moderator Moderatoru modereza tot forumul ,dar nu are accese la warn !
 15. Acest joc a fost unul dintre jocurile care mi-au schimbat copilaria , mi-au imbunatatit reflexele mainii si care m-a invatat ce e munca in echipa in meciurile de mix si nu numai !