Bun venit pe STORMROMANIA

Bun venit pe comunitatea STORMROMANIA ! Cu ajutorul vostru vom deveni una dintre cele mai bune comunitati din Romania !

Lucifer

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

4 Lol

2 Followers

About Lucifer

 • Rank
  Nivel ➌
 • Birthday 02/12/2002

Recent Profile Visitors

218 profile views
 1. M-ai simtit. Presimt ca va posta darkpowerfly.
 2. Foarte frumos! Cred ca o sa ma apuc sa il vad si eu pentru ca nu imi plac de obicei serialele mult prea longevive, eu vreau una scurta si la obiect.
 3. Model titlu: [Element artistic] "Text-ul dorit" La "Element artistic" precizati ce doriti: Avatar / Semnatura / Logo sau Background Model cerere: Text: Doresc (Avatar/Semnatura/Logo/Background): Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Stock (daca ai unul): Tema (in caz ca nu ai stock): Exemplu (daca ai vazut un design undeva si il vrei si tu😞 Alte precizari: Reguli: Dimensiunea pentru Avatare trebuie sa fie 150x300px si de preferat este sa aiba de preferat formatul ".png" pentru imagini statice, iar pentru animatii ".gif". Dimensiunea pentru Semnaturi trebuie sa fie 500x250px, iar formatele acceptate sunt ''.png'' pentru imagini statice, iar pentru animatii ''.gif''. Dimensiunea pentru Background-uri trebuie sa fie 1920x1080px, iar formatele acceptate sunt ''.png'' pentru imagini statice, iar pentru animatii ''.gif''. Logo-ul nu trebuie sa aiba o dimensiune anume, conteaza sa nu fie nici prea mare si nici prea mic. Formatul acceptat este ".png" cu background transparent. Nu aveti voie sa acceptati cereri ce nu ofera destule detalii despre ceea ce vor. De exemplu, daca nu au completat la sectiunile "Stock" si "Tema", iar ei nu scriu nimic la sectiunea "Alte precizari". Nu aveti voie sa acceptati cereri ce contin un stock indecent. Le spuneti frumos sa dea alt stock sau le inchideti topic-ul. Aveti dreptul la maxim o cerere pe luna. Singurul element artistic ce se face fara stock este logo-ul, la restul puteti folosii stock-urile cerute sau stock-urile voastre. Tot ce inseamna imagine, va fi urcat pe imgur.com si i se va distribui link-ul aici. Singurele persoane ce pot face 2 cereri pe luna sunt cei din staff-ul forumului, conditia este sa fie o saptamana intre cele 2 cereri. Cei care au primit gradul de Designer si sunt la inceput trebuie sa imi trimita intr-un PM primele 10 elemente artistice acceptate. Cine preia cererea trebuie sa o si termine, deci nu aveti voie sa intrati peste cererile acceptate de ceilalti colegi. Cine nu respecta aceste reguli poate primii avertismente verbale, warning-uri si/sau ramane fara functie (daca este cazul)!
 4. Model titlu: [Programul sau programele in care lucrezi] "Nume" "Experienta". Experienta va rog sa o scrieti in ani sau luni si se refera la perioada de cand folositi programul ales de voi, daca sunt mai multe le scrieti cu virgula. Model continut: Nume: Varsta: Ce programe folosesti?: De cat timp lucrezi in acestea?(Lista): Portofoliul tau(Doar pe Imgur): Vei asculta de CDO(Chief Designer Officer)?: Cine este CDO-ul forumului?: Care sunt dimensiunile(rezolutia) pentru Avatar / Background / Semnatura si Logo?: Proba practica: Creeaza un logo pentru comunitatea StormRomania: Creeaza un avatar pentru fiecare dintre urmatoarele stock-uri. Nu uita sa iei in considerare dimensiunile: Creeaza o semnatura folosind stock-ul acesta: Coloreaza persoana din aceasta fotografie: Toate creatiile de la proba practica vor fi urcate doar pe Imgur.com!
 5. Stiati ca diavolul are o multime de nume printre care si: Lucifer, Belzebut, Samael, Steaua Diminetii, Aducatorul de lumina, Satana, Printul intunericului, Abaddon, Belial, Anticristul, Stapanul intunericului, Cel faradelegi si Printul demonilor?
 6. Lucifer

  Model topic

  Model titlu: Stiati ca? [Subiect] La subiect puneti domeniul din care face parte, de ex: "Zoologie, Fizica cuantica, Astronomie etc." sau cuvantul "Altele" daca nu puteti incadra informatia oferita intr-un domeniu. Model continut: Stiati ca "Informatia oferita"?
 7. Minunata mea Lasagna facuta de mine.
 8. MODEL: Titlu: Nume - Numele tau. Tip - Tipul sugestiei (Panel/Forum/Server). Sugestie - Sugestia propriu-zisa. Descriere: Nume: Level: Cand ai observat bug-ul?: Ai abuzat de acesta?(Daca spui ca nu ai abuzat si se descopera ca ai abuzat, vei fi sanctionat) : Poza/video cu bug-ul(Obligatoriu) : De preferat este sa folositi un video daca este bug de miscare.
 9. MODEL: Titlu: Nume - Numele tau. Tip - Tipul sugestiei (Panel/Forum/Server). Sugestie - Sugestia propriu-zisa. Descriere: Nume pe server: Level: Sugestia: Dezvolta: Crezi ca ne poti ajuta in vreun mod?: Ai o poza/video ca exemplu?:
 10. MODEL: Despre?: Panel/Forum/Server. Intrebarea: Dezvolta/explica(in caz ca nu putem intelege direct din intrebare😞
 11. MODEL: Tipul Update-ului: Forum/Panel/Server Data update-ului: Ce a fost adaugat(Cu lista): Ce a fost modificat(Cu lista): Ce a fost scos(Cu lista): Bug-uri rezolvate(Cu lista): Informatii despre urmatoarele update-uri(Cu lista): Autorul update-ului: Tipul update-ului nu este obligatoriu in titlu daca update-ul este pentru tot.